zondag 24 april 2016

Het roze bedrog van de homolobby

“Homoseksualiteit is zo oud als de wereld. Hoe kan een eigenschap die per definitie tot minder voortplanting leidt, zo hardnekkig zijn?” Zo begint het artikel van Simon Rozendaal in de Elsevier van 8 februari 2014. De titel op de cover belooft een wetenschappelijke verklaring voor het roze raadsel, een verklaring voor het voortbestaan van homoseksualiteit. Het artikel maakt die belofte echter niet waar, zoals we in onderstaand artikel zullen aantonen. Het is niet alleen interessant om dit artikel te bespreken en analyseren, maar het is tevens exemplarisch voor het debat over homoseksualiteit. De wetenschappelijke feiten worden hierbij gemakkelijk terzijde geschoven ten behoeve van de ideologie die ten koste van alles verdedigd moet worden, desnoods met leugens: Homoseksualiteit is aangeboren en kan niet veranderd worden, homoseksueel gedrag kan daarom niet veroordeeld worden, je kunt mensen immers niet verwijten dat ze zijn zoals ze zijn. Dat ze willen leven zoals ze geboren zijn.

Is Simon Rozendaal van mening veranderd?

Rozendaal begint over die achterlijke Russen die in overgrote meerderheid ervan overtuigd zijn dat homoseksualiteit tegennatuurlijk is. Gelukkig zo stelt hij mogen bewoners van het liberale westen nu trots uitroepen dat het hun niets uitmaakt wie wat met wie doet. Alhoewel, zo gaat hij verder, die liberale westerse mensen zich tot voor kort ook liever geen voorstelling maakten van wat homo’s (vooral de manen) onder de lakens zoals uitspoken. Maar volgens mij was Simon Rozendaal zelf ook iemand die dit soort activiteiten van homo’s onnatuurlijk vond. Zo schreef hij in 2009 in de Elsevier: “Een anus is een uitgang en geen ingang.”[1] Dit klinkt voor mij toch alsof homoseksualiteit tussen twee mannen onnatuurlijk is…Lees hier verder...................

4 opmerkingen:

john logan zei

Bedankt voor het aan de kaak stellen van de roze dictatuur. Ik ben zelf als kind op de meest vreselijke wijse mishandeld door een homoseksuele man. Met de toestemming van de Liberale autoriteiten. Het maakte het gaf mee veel problemen met he accepteren van autoriteit, zelfs binnen de kerk. Ondanks dat heb ik de autoriteit van de kerk aanvaard, maar ik ben wel eens erg boos geworden op vrijzinnige priesters. Die steunde homoseksualiteit en gender theorie in hun preken en maakte mij belachelijk toen ik daar wat van zei. Het herrinderde mij aan de prostitutie in de temple. Homo priesters zijn ook de voornaamste rede voor de misbruik schandalen in het Westen.

Hugo Bos zei

Dank voor uw reactie en goddank dat u desondanks vastgehouden heeft aan het geloof. Ik heb het plan om het laatste boek van dr. van den Aardweg uit te gaan geven. https://www.amazon.com/Science-says-NO-Marriage-Deception-ebook/dp/B016WMTY0Q
Dit boekje is zeer aan te raden. Onthult veel van de leugens die de homolobby verspreid.

john logan zei

Dank u wel voor uw fijne reactive. Het lijden heeft mij juist dichter naar het geloof toe gebracht. Lijden is deel van een worden met Christus. Het is deelnemen aan het kruis offer.

De Katholieke leer over lijden en het vagevuur hielpen mij mijn kruis te aanvaarden. Als kind werd ik veel mishandeld door vele leraren. Lichamelijk en geestelijk. Zelfs mijn eigen ouders sloegen mij soms. Niemand kijkt ernaar om als het niet een priester is die je mishandeld. Mensen zijn meer bezig met het indoctrineren van kinderen met de homo agenda dan echt wat aan pesten te doen.

Deze tijd lijkt duidelijk op die van Jesaja en Jeremiah. Een tijd van afvalligheid. Ook lijkt deze tijd op die van de Makkabeeën waarin de temple ontheiligt werd.

Hugo Bos zei

Helemaal mee eens (helaas). Het is een grote tijd van afval. En juist daarom moeten we ons toeleggen op heiligheid, boete, gebed en versterving.